CD Bunyol i Ajuntament es reuneixen amb el diputat d’Esports i Joventut, Andrés Campos, per començar a treballar en el centenari de el club de futbol

Andrés Campos con Manuel Sierra y los responsables del CD Buñol.
Andrés Campos con Manuel Sierra y los responsables del CD Buñol.

Post també disponible en: Castellano

El president i vicepresident de l’CD Bunyol, Paco Zanón i Víctor Sanchis, respectivament, juntament amb el segon tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Manuel Serra, s’han reunit aquest dijous amb el diputat d’Esports, Andreu Camps en la pròpia seu de la Diputació de València, situada a plaça Manises.

“El motiu principal d’aquesta trobada no és altre que començar a treballar en la preparació de l’centenari de el club de futbol, de la capital de la Foia, ja que el proper 2021, es compliran 100 anys d’un club històric, dins el futbol amateur valencià, arribant a jugar diverses temporades a la tercera divisió, sent en aquests moments el líder d’el grup segon de la Regional Preferent. la bona predisposició de l’diputat de el ram a recolzar aquesta efemèride, ha estat ben rebuda pels representants de el club i l’ajuntament , esperant que es materialitzi l’esmentat suport en accions concretes, durant els propers mesos. Des del club esperen que la pressa amb què s’ha començat a treballar en el centenari del club, ajudi a que aquest pugui resultar reeixit i de l’agradi dels aficionats “, tal com han.

D’altra banda, també s’ha aprofitat la reunió, perquè Andrés Campos informés de primera mà de l’tipus de subvencions que es posaran en marxa des d’aquesta institució provincial durant la present legislatura, remarcant el propi diputat que es va a haver especial atenció a les localitats amb menys recursos.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*