Cemex renova el seu acord com a patrocinador del Club Esportiu Bunyol per a la temporada 2019-2020

La firma ha contado con la presencia de Juncal Carrascosa, alcaldesa de Buñol.
La firma ha contado con la presencia de Juncal Carrascosa, alcaldesa de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

La firma ha contado con la presencia de Juncal Carrascosa, alcaldesa de Buñol.
La signatura ha comptat amb la presència de Jonquera Carrascosa, alcaldessa de Bunyol.

Per segon any consecutiu, Cemex es converteix en el patrocinador principal de l’CD Bunyol. D’aquesta manera, la cimentera i el club buñolense es comprometen a seguir treballant junts per fomentar la pràctica esportiva al municipi, posant especial atenció en els més petits. Per segellar aquest compromís, Antonio Cases, responsable de Relacions Institucionals de Cemex a Espanya, i Francisco Zanón, president del club, s’han donat cita aquesta setmana a les instal·lacions esportives, on han estat acompanyats per Juncal Carrascosa, alcaldessa de Bunyol.

Gràcies a aquest acord, els més de 150 nens i joves que formen part de l’escola de futbol es beneficiaran no només d’unes condicions especials en l’adquisició de material esportiu, sinó que també tindran accés a controls mèdics específics enfocats a l’esport de competició.

Per la seva banda, el Club Esportiu Bunyol, que enguany compleix 99 anys d’història, posarà a disposició dels jugadors unes instal·lacions completament actualitzades i continuarà facilitant la formació als seus monitors amb l’objectiu que aquests segueixin contribuint en l’educació dels joves .

Per a Antonio Cases, “aquest acord busca generar valor compartit en la comunitat d’acord amb la política de responsabilitat social de la companyia i representa el compromís que té Cemex amb la gent de Bunyol”.

Després de la signatura, Francisco Zanón, ha subratllat la importància que tenen aquest tipus d’acords per ajudar els més joves a assolir tot el seu potencial, tant a nivell esportiu com personal. “El Club Esportiu Bunyol és una entitat que està prop de complir 100 anys i com a tal, la nostra tasca va molt més enllà d’ensenyar a jugar a futbol. Tenim una gran responsabilitat amb la comunitat i els veïns, igual que Cemex “.

La signatura també implica que el logotip corporatiu de la companyia estigui present a la roba i material esportiu dels socis, a més de certs beneficis per als empleats de la cimentera a Bunyol. Segons especifica el conveni, aquests “tindran descomptes en les activitats que desenvolupi el club, així com en la utilització de les instal·lacions esportives quan estiguin disponibles o en proves de salut que el club ofereixi a un cost especial o reduït per als seus socis”. Amb tot això, el CD Bunyol promou l’acostament dels empleats de Cemex i els seus familiars a la comunitat esportiva de Bunyol “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*