Fotogaleria: Èxit de participació en la primera edició del GP de Ciclisme de Xest

Primera edición del GP de Ciclismo de Cheste.
Primera edición del GP de Ciclismo de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

Primera edición del GP de Ciclismo de Cheste.
Primera edición del GP de Ciclismo de Cheste.

Divendres passat, 12 de juliol, es va estrenar a Xest la primera edició del Gran Premi de Ciclisme. Organitzat per Javier Montaner i el Club Ciclista de Xest, en col·laboració amb les regidories d’Esport i Festes de l’Ajuntament de Xest; amb el suport del Comitè Territorial d’Àrbitres i Cronometradors de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV) i la Reial Federació Espanyola de Ciclisme.

En aquest primer Gran Premi de Ciclisme de Xest van participar 136 corredors i corredores de les categories Junior, Elit-sub23 i Màster. El recorregut, que va sumar un total 12 quilòmetres, es va dividir en sis voltes d’aproximadament 18 minuts cadascuna. La Policia Local de Xest va advertir a l’inici de la cursa dels punts de dificultat del recorregut, especialment en zones de graveta i terreny de terra, properes a la zona del barranc, després d’abandonar la carretera cv2-83 en direcció a la carretera del circuit . A continuació, Javier Montaner, en representació del Club Ciclista de Xest, va lliurar una placa commemorativa al ciclista més veterà de la localitat per la seva implicació, dedicació i compromís amb el Club Ciclista. Rafael Morell Rodrigo, va rebre aquest reconeixement entre aplaudiments.

Malgrat les altes temperatures que van acompanyar la jornada, van ser molts els veïns i veïnes que van acudir a animar i a oferir aigua als i les ciclistes participants. “La gent de la localitat ha mostrat molt interès en aquesta primera edició del Gran Premi de Ciclisme de Xest. Els ciclistes que han participat són semi-professionals i així ho han demostrat durant el recorregut, mostrant un alt nivell. La gent s’ha concentrat al carrer Vicente Prats per animar els i les participants i oferir-los ampolles d’aigua. Des de l’equip de govern ens alegrem molt de la gran acollida que ha tingut aquesta primera edició del Gran Premi”, subratllava el regidor d’Esports, Francisco Llorens.

“Porto 13 anys corrent en bici i diversos anys lluny de casa competint en equips de Portugal i Pamplona”, declarava Javier Montaner. “Aquest any formo part d’un equip de Catalunya i, aprofitant que estic més a prop de casa, hem organitzat amb molta il·lusió aquesta cursa al meu poble. Espero que aquest premi es continuï fent molts anys més”. El ciclista també va agrair el treball de les regidories d’Esport i Festes de l’Ajuntament de Xest i el suport de les empreses locals.

En finalitzar la cursa, l’alcalde, José Morell i el regidor d’Esports, Francisco Llorens, van ser els encarregats de lliurar els trofeus als guanyadors.

Podis i trofeus
classificació General
Felix Casañ (Categoria Màster 30)

classificació Elit
Jose Mas

classificació Sub23
George Nikol Caicedo

Classificació Màster 30
Félix Casañ

Classificació Màster 40
Fernando Gimeno

Classificació Màster 50
Francisco Antonio Quesada

classificació Junior
George Nikol Caicedo

Classificació per equips
Gsport Ànima Wagen

classificació Muntanya
Mehari Tesfaction Tekie

Classificació Metes Volants
Eduardo Martínez

classificació Local
Javier Montaner

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*