Fotogaleria: Centenars de xestans i xestanes reben els Reis Mags al seu pas per la localitat

Post també disponible en: Castellano

Diumenge passat, els Reis Mags d’Orient van rebre la calorosa benvinguda de centenars de persones de Xest i localitats veïnes. A les 18:30 hores començava la tradicional cavalcada que tots els anys s’organitza des de l’Ajuntament amb la col·laboració d’entitats de la població per acompanyar a ses majestats, que van recórrer el carrer Chiva en els seus carrosses fins arribar a la plaça Doctor Cajal. La desfilada va comptar amb personatges de dibuixos animats com La Patrulla Canina, Micky i Minnie, Elsa, Olaf, els Minions, Pepa Pig i Doraemon, així com amb xanquers i fades màgiques amb vistosos vestits, que van ser saludant els nens i nenes que els esperaven amb entusiasme. A més, un grup de follets saltimbaquis del Club de Salt de Corda de Xest va realitzar una coreografia durant tot el recorregut, amb cordes lluminoses. Després d’ells, una desfilada de cavalls obria el pas a les tres carrosses artesanals en la qual anaven pujats els Reis Mags i més de cinquanta pastorets i pastoretes, follets i àngels repartint caramels i obsequis.

A la seua arribada a la plaça, Melcior, Gaspar i Baltasar van pujar a la balconada de l’Ajuntament, des d’on l’alcalde de Xest, José Morell, els va dedicar unes paraules. “Des de l’Ajuntament hem preparat una cavalcada per transmetre tota la il·lusió dels més petits, omplint els carrers de fantasia i imaginació; per això hem comptat amb la col·laboració imprescindible de Verema 2019, Club de Salt de Corda, regidoria de Serveis, La parròquia, La Falla Barri de l’Alegria, La Falla Indústria i Comerç i l’Associació de Cavallistes; també vull destacar el treball de Brenda, la regidora de Comerç, i de Raúl, el regidor de Festes “, manifestava Morell. “Vull demanar-li als Reis alguna cosa per als pares, mares i familiars: salut i temps per gaudir dels més petits”.

Els Reis Mags es van dirigir a les persones que abarrotaven la plaça, llançant un missatge de pau i solidaritat. “Us volem demanar que sigueu vosaltres mateixos i que us asseieu lliures per expressar la vostra creativitat i donar curs a la imaginació, que gaudiu de el temps fent les coses que més us agraden, les que us fan somiar. A la vostra creativitat està l’esperança de futur i en els vostres somnis hi ha la capacitat per crear un món més bell, lliure i més solidari “, apuntava Melcior. Després de les seves salutacions, els Reis Mags van baixar a l’escenari, on ja hi havia els patges i la Mare de Déu, Sant Josep i el Nen Jesús, per rebre els desitjos dels nens i les nenes que ja feien cua.

“Aquest any hi ha hagut més vestits de llums, hem comprat més caramels i volem seguir millorant, ja que la nostra cavalcada és un èxit any rere any, atraient a gent d’altres pobles”, apuntava la regidora de Comerç, Brenda Jiménez, a l’acabar el acte.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*