Xest renova el seu enllumenat públic

Cheste renueva su alumbrado público.
Cheste renueva su alumbrado público.

Post també disponible en: Castellano

Dins de les accions per a la millora de l’eficiència energètica que es duen a terme des de l’Ajuntament, des de la regidoria de Serveis s’ha iniciat la renovació de l’enllumenat públic, començant pel carrer Rosalía de Castro, que ja llueix noves lluminàries Led.

“El nostre objectiu és seguir millorant els recursos energètics de les diferents zones de la població”, explica el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro. “D’aquesta manera disminuïm el consum d’energia i, al mateix temps, millorem l’estalvi energètic; renovant l’enllumenat no només vam aconseguir una il·luminació més eficaç, sinó també més eficient “.

Tal com ha explicat Guijarro, “en Rosalía de Castro s’han substituït les lluminàries de vapor de sodi per altres de tecnologia LED, que a més dirigeixen tota la intensitat de la llum cap avall, reduint també la contaminació lumínica”.

La següent zona en la qual es va a intervenir per millorar l’enllumenat és la Carretera de Llíria, en la que es mantindran les lluminàries existents, ja que permeten instal·lar un mecanisme especial d’adaptació a Led. Després serà el torn de l’avinguda Castella i part del carrer Chiva, en què, a l’igual que a Rosalía de Castro, caldrà substituir les actuals lluminàries de vapor de sodi, amb un consum elevat, per Led.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*