Ciutadans exigeix el condicionament de les zones d’aparcament a Alzira per poder usar-les en dies de pluja

Aledón: “Esto evitaría el encharcamiento y la creación de barrizales con el peligro que supone para los usuarios y la suciedad que genera alrededor”.
Aledón: “Esto evitaría el encharcamiento y la creación de barrizales con el peligro que supone para los usuarios y la suciedad que genera alrededor”.

Post també disponible en: Castellano

La regidora de Ciutadans (Cs) Alzira, Clara Aledón, ha exigit “el condicionament de les zones d’aparcaments en solars de la nostra ciutat per poder usar-les en dies de pluja també”. Així mateix, Aledón ha explicat que “això evitaria l’embassada i la creació de fangars que s’acaben convertint en grans desnivells i en un perill per als usuaris, així com la brutícia que genera als carrers veïns”.

La representant de Ciutadans ha recordat que “aquest és un prec que s’ha fet diverses vegades en els diferents plens de la passada legislatura i l’actual”. També ha afegit que “fa poc una de les zones en què més hem incidit ha estat el solar al costat de el centre educatiu Xúquer que necessita d’un millor condicionament per a ser usat adequadament pels pares de l’alumnat”.

D’altra banda, Aledón ha advertit que “els grans bassals que es creen en aquests solars són espais ideals per a la proliferació d’insectes molestos”. “És cert que passa, sobretot, en una altra èpoques de major temperatura quan suposen un perill per al control de plagues de mosquits i mosca negra, però ara també”, ha explicat.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*