El Fòrum Connecta Labora arriba a Requena-Utiel per promocionar l’ocupació de la zona

Post també disponible en: Castellano

El Recinte Firal de Requena acollirà el proper dimecres 11 de desembre el Fòrum Connecta Labora, impulsat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació i la Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi.

L’objectiu de fòrum, que se celebrarà de 9,00 a 14,0 hores, és el d’augmentar les possibilitats d’integració laboral de les persones aturades de la comarca en el mercat de treball. Sota el títol ‘Connecta Labora’, el fòrum aposta per posar en contacte a demandants d’ocupació amb empresaris de la zona a través d’entrevistes de treball; a més d’oferir-tallers, sessions formatives i una sala d’informàtica mentoritzada.

Fins a deu empreses de la zona participaran en aquest fòrum de manera gratuïta per oferir entrevistes de treball a aquells demandants d’ocupació que s’inscriguin en www.connectalabora.es. A més, tots els participants comptaran amb una zona de networking dedicat al fet que ponents, institucions i empreses estableixin relació.

El fòrum comptarà amb un servei gratuït d’autobusos per garantir l’assistència de tots els habitants de la comarca. Aquelles persones que no resideixin a Requena i estiguin interessades a acudir a fòrum a través d’aquest servei, s’han de posar en contacte amb Mancomunitat de l’Interior (96.217 35 86 o comunicacion@tierradelvino.es) abans de el 8 de desembre.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*