Bunyol acull el darrer Fòrum Emprenedoria amb Talent de 2019

Buñol acoge el último Foro Emprendimiento con Talento de 2019.
Buñol acoge el último Foro Emprendimiento con Talento de 2019.

Post també disponible en: Castellano

La localitat valenciana de Bunyol acull el 10 de desembre el darrer Fòrum Emprenedoria amb Talent de 2019.
Aquests esdeveniments empresarials gratuïts són de recent creació i es dirigeixen a pimes, empresaris, CEO i emprenedors.
Els Fòrums Emprenedoria amb Talent han nascut aquest exercici sota la marca Focus Pime i Emprenedoria amb l’objectiu de promoure la cultura de la innovació, la diversificació i el creixement d’un nou teixit empresarial i industrial al territori.

En el que va d’any s’han celebrat tres: a València, Albaida i Ademús. L’últim tindrà lloc el 10 de desembre a Bunyol, de 09,00 a 11,30 a l’Agència de Desenvolupament Local Bunyol (BUINSA), Avda. Blasco Ibáñez, 87 de l’esmentat municipi.
En aquest Fòrum es desenvoluparà un programa elaborat a partir dels suggeriments aportats pels agents, entitats i associacions empresarials de la comarca de la Foia de Bunyol.

Programa de l’Fòrum Emprenedoria amb Talent de Bunyol

L’esdeveniment començarà amb una taula de casos d’èxit en què empreses procedents de sectors molt diferents donaran a conèixer la seva trajectòria, dificultats i reptes.
En aquest cas, hi participaran Ferros la Pobla, Nightway i Studio Transparent. La primera se centrarà en la internacionalització i la venda online. La segona explicarà la seva experiència en el sector de l’economia circular. L’última, empresa de Bunyol, explicarà la seva estratègia d’emprenedoria local.

Després d’aquesta sessió, es donarà pas a l’plenari, amb Pablo Ferreirós, docent i investigador en Macom Neuromàrqueting research lab de la UPV. En la seua conferència parlarà de com el neuromarketing pot ajudar a les empreses a incrementar les seves vendes.
L’assistència a l’Fòrum Emprenedoria amb Talent de Bunyol és gratuïta. La inscripció es pot fer des de l’enllaç de el programa.

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través del Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins la seva política de suport a l’emprenedoria i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins el Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*