Ciutadans reivindica la seua gestió municipal “enfront de l’endeutament i la corrupció del bipartidisme”

Post també disponible en: Castellano

El comité provincial de València es reuneix a Requena per a enaltir “el valor fonamental” del municipalisme i fer costat als edils taronges de la comarca

El coordinador del Comité de la província de València de Ciutadans (Cs), Fernando Giner, ha reivindicat “la gestió municipal de la formació taronja enfront de l’endeutament i la corrupció del bipartidisme”, després de la reunió de l’òrgan provincial, que s’ha celebrat hui a Requena i a la qual també ha assistit el regidor de Cs en el municipi, Faustino Navarro.

D’una banda, Giner ha destacat “el mèrit de l’alcaldessa de Caudete de las Fuentes, Vanesa López Guijarro, qui ha aconseguit eliminar el deute financer de l’Ajuntament després de sis anys de gestió”. “Això significa moltíssim per a Cs perquè ens caracteritzem per la gestió eficaç, provenim de la societat civil i sabem el que costa pagar impostos”, ha defensat Giner.

D’altra banda, el coordinador del comité ha enaltit “la labor del regidor de Cs a Requena, Faustino Navarro, qui està treballant molt per la recuperació del centre històric del seu municipi i per fer costat al sector vitivinícola, concretament al cava”. “Requena és la capital del cava espanyol i des de Cs recolzem al sector”, ha assegurat.

A més, Giner ha destacat que “per a Cs el municipalisme és un valor fonamental”. “Ara mateix més de 140 regidors treballen pels seus municipis; des d’ací s’està lluitant contra més de 40 anys de bipartidisme i demostrant que no cal per què triar entre bipartidisme i corrupció o bipartidisme i endeutament”, ha esgrimit Giner, qui també ha subratllat que “es pot mirar al futur, portar als municipis al segle XXI, i per a això Cs és més necessari que mai”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*