‘Clasytodo’ de Ràdio Bunyol TV dedica el seu pròxim programa a la Societat Musical «L’Artística» de Xiva

Post també disponible en: Castellano

Al capdavant d’aquest cinquè programa dedicat a les societats musicals de la nostra comarca, i que es realitzarà demà divendres 11 de febrer de 19.30h a *21h en Ràdio Bunyol TV, el seu presentador, Paco Carrascosa, comptarà amb la presència d’autoritats i membres de Xiva i de la seva Societat Musical.

Demà a la vesprada, de 19.30h a 21h en Ràdio Bunyol TV, dins del programa Clasytodo torna a realitzar-se un especial a una de les nombroses societats musicals que hi ha a la nostra comarca, la Foia de Bunyol-Xiva. En aquesta ocasió reten homenatge a la Societat Musical L’Artística de Xiva. En els estudis estaran acompanyant al presentador, Paco Carrascosa: el Tinent d’Alcalde i Regidor d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Xiva, Héctor Tarín; el President de la Junta Directiva de la Societat Musical, Guillermo Ortiz; la Vicepresidenta de la Junta Directiva d’aquesta societat, Laura García; la Vicepresidenta 2a de la Junta Directiva de la SM L’Artística, María *Salvado i el Director de la Banda Simfònica, Vicente Reche.
El programa arrencarà coneixent de primera mà les activitats i actuacions de la SM L’Artística, que segur formaran part de la programació habitual que configura mensualment la regidoria de Cultura i Educació de Xiva. Tot això serà comptat pel Regidor de l’àrea, Héctor Tarín. També es xerrarà de la gran quantitat de festejos que compta la localitat veïna, Xiva. Finalment, es donarà a conèixer les subvencions o ajudes que l’Ajuntament concedeix a aquesta societat musical anualment.
Seguidament es desgranarà, de mans de la cúpula directiva d’aquesta societat musical, la història, evolució, nombre de socis, estructura musical de la seva escola, celebració de festejos, calendari de concerts, audicions i assajos i futurs projectes de l’Artística de Xiva.
Finalment serà el torn del Director de la seva banda simfònica qui, a més de donar a conèixer tot el seu currículum, explicarà com ha estat aquesta nova variant de Covid19 en societats musicals amateurs com L’Artística de Xiva. També relatarà experiències i èxits viscuts al capdavant d’aquesta banda. Així es donarà per conclòs un brillant programa que, a pesar que ja compta amb 18 programes en el seu haver, és el cinquè que dediquen a una de les nombroses societats musicals presents en La Foia de Bunyol-Xiva. Serà un èxit assegurat que poden escoltar en directe demà de 19.30h a 21h en la 107.9fm o en la web radiotv.buñol.es punxant la pestanya En directe.
Des de la Regidoria de Comunicació, el seu responsable, Manuel Sierra, ha tornat a mostrar-se molt il·lusionat amb aquest projecte, que continua programa a programa collint èxits i que tracta de conjuminar un vincle actual existent d’unió entre els pobles de la Foia com és la música i la cultura. Agraeix la predisposició mostrada per tots els Ajuntaments i Societats Musicals convidades a assistir als estudis d’aquesta ràdio municipal bunyolense.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*