Colectiva27 inaugura l’exposició CAMI-N-ART aquest pròxim dissabte, 3 de juny, en Venda Gaeta

Post també disponible en: Castellano

Colectiva27 formada per les artistes: Kita Pardo, Ana Tomás, Inma Peiro, Tania Ansio, Hope Campos, Mayte Navarro Golf, Isabel Folado, Rebeka Català i Rosa Marín, presenten el pròxim dia 3 de Juny en Venda de Gaeta, l’acte inaugural de l’exposició CAMI-N-ART a les 18h.

Es tracta d’una compilació d’imatges i textos que recullen l’experiència viscuda en la Rambla dels Gallecs, el mes de novembre passat.

CAMI-N-ART és un projecte regenerador i artístic que empatitza amb l’entorn, netejant, reciclant i creant. Per a això, comptarem amb tots els artistes que van participar en aquell esdeveniment, deixant al visitant una ruta neta, quallada d’art fet a partir d’objectes trobats en la pròpia Rambla. L’artista Carla M. Aixeta, oferirà la performance poètica “Rondalla dels arbres tristos”.

“Colectiva27 presentarà l’esbós del mural commemoratiu, que es realitzarà pròximament en el llogaret. Des de Colectiva27 volem agrair el suport de l’ajuntament de Cortes de Pallás a la cultura i al nostre projecte en particular. Convidat queda tot aquell que desitge participar d’aquesta inauguració en el 1r pis de l’oficina de turisme de Venda de Gaeta”, finalitzen des del col·lectiu.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*