El Partit Popular venç en 5 dels 7 municipis de la Vall d’Aiora-Cofrents, en 4 d’ells amb majoria absoluta

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular s’ha convertit en la formació més votada en el major nombre de municipis de la Vall d’Aiora-Cofrents en les eleccions municipals del 28M. Concretament, les candidatures del PP han sigut les que més sufragis han rebut en cinc dels set municipis de la comarca, en quatre dels calçs a més ho han fet amb majoria absoluta. Aquestes localitats han sigut les d’Aiora, Jalance, Jarafuel i Teresa de Cofrents.

Cofrents ha sigut el municipi que ha trencat l’arc cromàtic d’aquesta comarca, amb una majoria absoluta de 7 regidors per a Ciutadans; mentre que el PP ha aconseguit 2 i el PSOE no ha obtingut representació municipal. Igual que Zarra, on el PSOE manté el seu govern amb 4 regidors mentre que el JPZ ha aconseguit 3 edils; i el PP no té representació municipal.

A Cortes de Pallàs ha guanyat el Partit Popular amb 3 regidors encara que sense obtindre la majoria absoluta, ja que la formació independent Avenir (XVR) ha obtingut 2 regidors i el PSOE també ha aconseguit 2 representants.

Dels set municipis de la Vall d’Aiora-Cofrents, Aiora ha sigut la població amb més nombre de regidors populars amb un total de 8, seguit d’IU amb 3 i PSOE amb 2 regidors. Jalance també serà governat pel Partit Popular on ha obtingut 4 regidors, el PSOE compta amb 2 i 1 edil per a Ciutadans.

En el municipi de Jarafuel els populars també governaran amb majoria absoluta ja que han obtingut 6 regidors enfront d’1 per al PSOE. I el PP governarà a Teresa de Cofrents amb 4 regidors i 3 per al PSOE.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*