Comença el període de matriculació de l’Escola de Música i Dansa Luis Ayllón

Post també disponible en: Castellano

L’Escola de Música i Dansa “Luis Ayllón” de la Societat Musical “L’Artística” de Buñol obri el període de matrícula per al nou Curs 2021-2022, que s’estendrà del 7 de juny al 9 de juliol.
Després de dos cursos especialment complicats per l’emergència sanitària que hem viscut, el pròxim curs s’encara amb especial il·lusió davant la previsió de millora de la situació, però mantenint les mesures de seguretat i higiene que es van adoptar després de la represa de les classes presencials, una vegada superat el període de confinament. D’aquesta manera, es continuarà realitzant una neteja diària de les instal·lacions, s’estable un ràtio màxim d’alumnes per aula, es realitzaran pauses de 10 minuts entre classes col·lectives per a desinfectar pupitres i ventilar l’aula, els alumnes disposaran de gels hidroalcohòlics a les aules, s’utilitzaran mòduls d’ozó i es mantindrà l’adaptació de les agrupacions musicals realitzada per a continuar amb l’activitat de manera segura. 
Des de l’Escola de Música “Luis Ayllón” es continua apostant pel paper que exerceixen les famílies en l’educació dels seus fills, per això es continuarà potenciant les tutories, on professors i pares tinguen la possibilitat de mantindre reunions periòdiques per a millorar l’educació de l’alumnat. A més, s’ha establit un horari d’atenció als pares per a gestions de caràcter administratiu de dilluns a divendres de 16 a 19 hores. 
Un any més, l’AMPA continua amb la seua activitat, que ve desenvolupant des de fa 3 anys, i que es tradueix en una gran col·laboració en l’organització de les activitats complementàries, a més de ser un nexe d’unió a nivell social i potenciar el sentit de pertinença a l’Escola i a la Societat. 
L’oferta educativa de l’Escola de Música i Dansa per al Curs 2021-2022 abasta des de Jardí musical o per a xiquets de 4 a 6 anys o el Mètode Suzuki per a instruments de corda, fins al Cor “OrFeos” per a adults, passant per instruments de vent fusta, vent metall, corda i percussió; especialitat de Piano; Aula virtual en Música; Dansa urbana i Hip-Hop, els conjunts instrumentals i Banda Juvenil i els Cursos de Perfeccionament “Juan Carlos Mañez”, amb professorat de prestigi nacional i internacional. 
Com a tancament al Curs 2020-2021, la Banda d’Iniciació oferirà un concert dissabte que ve 12 de juny en el Passeig de Sant Lluís, sota la batuta del seu director Mario Ortuño Gelardo, i amb una estrena en el programa. Xavi Cabrera Aparisi ha compost, expressament per a la nostra agrupació més jove, el pasdoble “Joves i Lletjos”, que sonarà per primera vegada en aquest concert de final de curs. Comptarem amb la presència del compositor, qui gaudirà de l’acte al costat de professors, familiars i amics dels nostres educands. 
El període de matriculació per al pròxim curs romandrà obert fins divendres que ve 9 de juliol, podent realitzar la gestió presencialment en Secretaria, en horari d’atenció de dilluns a divendres d’11 a 13 hores i de 16 a 19 hores, o enviant el document per correu electrònic a escuelaluisayllon@gmail.com, confirmant i signant la documentació de manera presencial. Per a qualsevol dubte o consulta, es pot contactar amb l’Escola a través del correu electrònic, telèfon 962500250 o en Secretaria en l’horari d’atenció.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*