Comencen els tallers de sensibilització sobre protecció a la infància i adolescència en els centres educatius de Xest coordinats per Acaronar

Post també disponible en: Castellano

Aquest matí han començat a impartir-se els tallers de sensibilització sobre protecció a la infància i l’adolescència, coordinats des de l’oficina municipal d’acolliment familiar de la xarxa Acaronar.

“Aquests tallers s’emmarquen en la campanya que es duu a terme durant tot el curs escolar en els centres de la localitat amb l’objectiu de conscienciar i sensibilitzar a l’alumnat sobre l’acolliment familiar, dels drets dels nens i les nenes i de la importància de créixer en família i en un entorn segur”, apunta la regidora d’Educació i Benestar Social, Mª Ángeles Llorente.

L’activitat ha començat avui amb el taller “3D: Drets, Deures i Diversitat” en el *CEIP Francisco Giner dels Rius, amb alumnat de 5è de Primària. “S’ha debatut i reflexionat sobre qüestions com els drets en la infància i adolescència, la importància de la família i de la societat, dels governs i dels agents de protecció en la cura i benestar de les nostres nenes, nens i adolescents”, ha explicat Luisa Vega, encarregada de guiar les sessions. “El dia 8 continuarem en el Giner dels Rius presentant un taller titulat Contarem un conte, per a 2n de Primària, i el dia 9 farem la mateixa activitat amb l’alumnat de primer”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*