Comencen els treballs en la zona urbana del Barranc de Teulada a Vilamarxant que el connectarà amb el riu Túria gràcies a un corredor verd

Post també disponible en: Castellano

Ja han començat els treballs de condicionament del Barranc de Teulada, al seu pas per la zona urbana, que s’emmarca dins d’un ambiciós projecte que el connectarà amb el riu Túria a través d’un corredor verd. L’alcalde de Vilamarxant, Héctor Troyano, ha supervisat el començament d’estos treballs que acabaran per oferir un corredor verd als veïns i visitants.

En esta primera fase del projecte, s’està procedint al desbrossament i manteniment de la zona urbana del barranc al seu pas pel terme urbà de la població així com a la lluita contra la canya invasora amb la instal·lació d’una malla geotèxtil, que evitarà que la canya torne a aparéixer ja que es matarà l’arrel d’esta.

Héctor Troyano, alcalde del municipi del Camp de Túria, ha assegurat que estos treballs permetran “fer una neteja exhaustiva del Barranc de Teulada al seu pas pel nostre poble”. 

“Estem ansiosos per desenvolupar el projecte del corredor verd que connecte el Barranc de Teulada amb el riu Túria i que serà una infraestructura que permetrà disfrutar amb total seguretat d’un lloc emblemàtic de la comarca del Camp de Túria”, ha afegit Troyano.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*