Conferència Unisocietat a Requena amb “Sexualitat de la dona en la dècada dels 50: menopausa i altres anècdotes”

Cartel de la jornada.
Cartel de la jornada.

Post també disponible en: Castellano

Cartel de la jornada.
Cartel de la jornada.

El dijous 18 d’octubre a les 7 de la tarda al Saló d’Actes de l’Espai Cultural Feliciano Antonio Yeves Descalç s’iniciarà el cicle de conferències de Unisocietat Requena 2018/2019 amb la xerrada “La sexualitat de la dona en la dècada dels 50 : menopausa i altres anècdotes “per Dolors Gil Llario del Departament de Psicologia Evolutiva UV. Totes les conferències de Unisocietat Requena són d’entrada lliure i gratuïta.

Dolors Gil Llario és professora titular del Departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de la Universitat de València des de 2002 i està acreditada a catedràtica per l’ANECA des 2015. Ha impartit docència en llicenciatura, grau, postgrau i doctorat destacant la seva contribució en màsters com el Màster Oficial Universitari de Neurociència i Necessitats Específiques de Suport Educatiu de la Universitat de València (del qual va ser directora), del Màster Oficial Universitari d’Intervenció Psicològica en Àmbits Socials de la Universitat de València o el Màster General Sanitari tant de la Universitat de València com de la Universitat Jaume I de Castelló.

És la coordinadora de la Unitat d’Investigació Interuniversitària sobre Sexualitat i Sida SALUSEX a la Universitat de València. Ha estat autora o coautora de nombrosos materials docents sobre psicologia del desenvolupament, trastorns del desenvolupament i dificultats d’aprenentatge i dificultats d’aprenentatge de les matemàtiques. Ha publicat més de 130 articles en revistes especialitzades. Compta amb més de 250 aportacions a congressos nacionals i internacionals, ha dirigit 8 tesis doctorals havent estat una d’elles mereixedora d’una menció honorífica en la Convocatòria de Premis Nacionals d’Investigació i Innovació Educativa 2007 (ORDRE ESD / 3378/2008 de 14 de novembre ).

Ha participat en 20 projectes d’investigació sent actualment la IP d’un projecte de la convocatòria de Reptes del MINECO sobre seqüeles de l’abús sexual a persones amb diversitat funcional intel·lectual. Ha participat en la gestió acadèmica sent la directora de la secció departamental del Departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació a l’Escola Universitària de Magisteri centre en el qual posteriorment va ser vicedirectora d’estudis i finalment directora del centre (equivalent al càrrec de degana en la actual Facultat de Magisteri).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*