Podem a la Pobla es congratula de l’acord dels PGE “que beneficien els veïnes i veïnes del municipi”

Imagen de Podemos.
Imagen de Podemos.

Post també disponible en: Castellano

Imagen de Podemos.
Imagen de Podemos.

Podem La Pobla de Vallbona mostra la seva “satisfacció perquè el Govern de Pedro Sánchez accepti l’acord històric dels PGE de 2019 proposat per Units Podem que millorarà directament la vida dels veïns i veïnes del municipi”.

“Respecte a lluita contra les violències masclistes aquest acord anuncia que es va a tramitar al Congrés un projecte de llei que doni més protagonisme als ajuntaments retornant competències en aquesta matèria, per ser les administracions més properes a les víctimes”.

Així mateix, des de la formació estatge assenyalen que es podrà “permetre que ajuntaments que tinguin comptes públics sanejats puguin dedicar part del seu superàvit al finançament del foment d’ocupació, construcció i rehabilitació d’habitatge o a les escoles infantils de 0 a 3 anys”. Vine “totalment necessari adoptar mesures que proporcionin recursos a les llars en situació més vulnerable, amb l’objectiu d’eradicar les mancances severes”.

Pel que fa a l’impost de plusvàlua, aquest acord preveu “crear un grup de treball constituït pel Ministeri d’Hisenda i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per a la compensació als ajuntaments per les quantitats que hagin de tornar als contribuents per liquidacions de l’ impost anteriors a aquesta reforma legislativa “.

Asseguren a més que entre les mesures de l’acord, “els ajuntaments poden regular el preu del lloguer a les zones tensionades per l’especulació i augmentarà la protecció als inquilins. Així mateix s’incrementa de forma considerable el nombre d’habitatges de lloguer a preus assequibles, i així evitar la bombolla especulativa “.

En el pla econòmic destaquen “la major pujada del salari mínim de la història de la democràcia; 900 euros en 2019, que garantirà als treballadors i treballadores del municipi un nivell de vida digne i la satisfacció de les seves necessitats i les de les seves famílies” .

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*