Control d’accessos a Xest durant la celebració del MotoGP 2021

Post també disponible en: Castellano

La població de Xest tindrà garantit l’accés al nucli urbà

De cara a la celebració del MotoGP en el Circuit, Cheste es prepara per a evitar aglomeracions en el nucli urbà. Per a això l’Ajuntament ha programat un servei gratuït d’autobusos llançadora que connectarà el circuit amb la població, amb parades en el Polígon Industrial Castella, on s’habilitarà una zona d’aparcament. 

Accessos 
Els accessos a Cheste per les CV- 383 i CV-378 estaran restringits, excepte per a motocicletes, que podran accedir al municipi i estacionar en la zona d’aparcament de la Imés, a l’entrada de la localitat per la CV-378. Aquest espai comptarà amb vigilància. Es recomana a la població entrar a la localitat per la CV-50.

Entrada i eixida del nucli urbà
Les rotondes d’accés al nucli urbà comptaran amb controls policials en les hores de màxima afluència, però estaran obertes al trànsit per a tota la població tant per a eixir com per a entrar al poble. A més, les forces i cossos de seguretat patrullaran per a controlar el compliment de les normes sanitàries, els aforaments en els locals i per a evitar el consum d’alcohol en la via pública i les aglomeracions.

Acreditacions d’accés per a residents en urbanitzacions
Les persones residents en urbanitzacions pròximes al circuit podran sol·licitar acreditació d’accés en l’oficina de Turisme, mostrant el seu DNI i aportant documentació que certifique la seua residència a Cheste (padró o rebuts).

Autobusos llançadora
El servei d’autobusos-llançadora que ha programat l’Ajuntament és gratuït i funcionarà des de les 18.00 a les 2.00, el divendres, 13 de novembre, i el dissabte, dia 14, amb una freqüència de pas cada 20 minutos. 

Parades:
· Cheste: parada d’autobús al costat de plaça II República.
· Polígon Industrial Castella: Parada d’autobús en vial 2 amb vial 1 / Parada en vial 12.
· Circuit Ricardo Tormo.

Restriccions de circulació per a camions i vehicles especials
Durant els dies de celebració del MotoGP la Direcció General de Trànsit prohibirà la circulació en algunes carreteres als vehicles de més de 7.500 kg de massa màxima autoritzada, als quals requerisquen autorització complementària i a vehicles especials. El divendres 12 de novembre aquestes restriccions es donaran en les carreteres CV-50 i CV-378 en horari de 17.00 a 24:00, en tots dos sentits. I s’aplicaran en la CV-383 i CV-3845 entre les 7.00 i les 24:00 del mateix dia, també en tots dos sentits.

De la mateixa manera, es restringirà la circulació d’aquests vehicles el dissabte 13 de novembre les 24 hores, excepte en la CV-50, on es permetrà el pas de 6.00 a 17.00. El diumenge, 14 de novembre, es mantindran les restriccions en tots dos sentits fins a les 20.00, excepte en la carretera CV-3845, en la qual només s’aplicarà aquesta prohibició entre les 7.00 i les 13.00.

Restriccions d’estacionament a Cheste
Quedarà prohibit l’estacionament de vehicles a Cheste en les següents vies: 

· Calles Federico García Lorca, Blasco Ibáñez i Vicente Navarro.
Per mercat des de les 06.00 del divendres 12 de novembre al diumenge 14 de novembre a les 17.00.

· Carrer Ramón Codoñer i Miguel Hernández.
Per instal·lació de Cecopal (Centre de coordinació). Des de les 15.00 del divendres 12 de novembre fins a les 17.00 del diumenge, 14 de novembre.

· Carrer José Luis Adán.
Per vehicles autoritzats, des de les 08.00 del divendres 12 de novembre a les 23.59 del diumenge 14 de novembre.

· Polígon Industrial Castella viari 7 i vial d’accés per la rotonda de la universitat.
Per parada d’autobús, des de les 15.00 del divendres, 12 de novembre, a les 17.00 del diumenge, 14 de novembre.

També està prohibit l’estacionament d’autocaravanes, caravanes o vehicles similars en tot l’acabe municipal de Cheste, des de hui, dimarts 9 de novembre, fins al diumenge 14 de novembre a les 23.59.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*