Creen la Plataforma ciutadana Bunyol per la III República

Colectivo por la II República en Buñol.
Colectivo por la II República en Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Colectivo por la II República en Buñol.
Integrants del col·lectiu per la II República a Buñol.

“Aquest diumenge, 14 de Abril de 2019, dia en què celebrem el 88 aniversari de la proclamació de la II República, anunciem a Bunyol la constitució de la Plataforma ciutadana ‘Bunyol per la III República'”.

“Reunits a l’Ajuntament de Bunyol diferents persones republicanes de diferents tendències i pensaments polítics, persones plurals però a les que ens uneix la voluntat de fer República en el nostre àmbit territorial, ens proposem organitzar-nos de manera estable i democràtica per tal de treballar per la difusió i extensió dels valors cívics, culturals i polítics republicans, per guanyar l’hegemonia ciutadana a favor que en un futur més proper que tardà, al costat de moltes altres organitzacions i persones republicanes del poble espanyol, puguem arribar a una nova constitució republicana del poble i per al poble per al nostre país “, segons han informat fonts de la plataforma.

“Hem aprovat que al llarg de 2019 convocarem un Referèndum popular perquè la població de Bunyol i dels pobles de la Foia de Bunyol puguin manifestar la seva preferència entre monarquia o República. Volem estendre l’organització del col·lectiu per la III República a tots els pobles de la Foia de Bunyol “.

“La propera reunió del col·lectiu de Bunyol per la III República serà el dimarts 7 de maig a les 19 hores a l’Ajuntament de Bunyol, reunió en la qual s’aprovarà el manifest definitiu de constitució del col·lectiu i s’acordaran les activitats per la República que es duran a terme durant 2019 “, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*