Creen una comissió per a organitzar la celebració de les Festes de la Verge de la Soletat a Xest

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament, la Verema 2021, els i les clavaris/as de 2019 i 1997, les falles locals, la Penya Taurina i l’Associació Encaste Machancoses han format una comissió perquè enguany se celebrin les festes patronals d’abril a Xest.

“Cal continuar amb la tradició de les nostres festes d’abril i des de l’Ajuntament posarem de la nostra part en l’organització i finançament”, ha declarat el regidor de Festes, Raúl Mota, membre de la recentment creada entitat, en representació de l’Ajuntament, al costat de l’alcalde, José Morell.

La primera reunió organitzativa va tenir lloc la setmana passada i ja ha començat la recaptació de fons per a la celebració de les festes, a través de la col·lecta en comerços mitjançant guardioles i targetes. La Comissió s’ha mostrat oberta a la col·laboració de qualsevol associació de la localitat i ha fet una crida a tota la ciutadania “perquè ajudi a mantenir les tradicions locals”. Segons ha informat, el programa d’actes dependrà de la recaptació obtinguda, que també està oberta a les donacions de particulars i/o empreses que ho desitgin.

“Després de dos anys sense festes d’abril hi ha ganes de tornar a retrobar-se. Com a Ajuntament, continuarem donant suport a iniciatives d’associacions com aquesta, que a més serviran per a passar pàgina. El programa de festes està per definir, però pretén arribar a tots els públics”, ha destacat l’alcalde.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*