L’Orquestra de Corda Maestro García Navarro de la SM “L’Artística” de Xiva celebra el seu primer aniversari al costat del seu públic

Post també disponible en: Castellano

Diumenge passat, 21 de maig, l’Orquestra de Corda Maestro García Navarro, de la Societat Musical “L’Artística” de Xiva, va celebrar el seu primer aniversari amb un extraordinari concert dins del cicle de concerts dedicats al soci que està celebrant la societat en aquest mes.

Al Director de l’Orquestra, Gonzalo Alarcón Burriel, la música li corre per les venes. Antecessor seu, per línia paterna, va ser el mestre de fama internacional i director de grans orquestres a Europa i Amèrica, Luis Antonio García Navarro, nascut a Xiva, i format inicialment a l’escola de la Societat Musical i en la banda; i els seus pares són excel·lents músics.

Gonzalo Alarcón, va oferir un fabulós programa amb composicions de Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Jean Sibelius, Maurice Ravel, finalitzant amb la interpretació de la Simfonia núm. 8 “Inacabada” D-759 I. Allegro moderato, de Franz Schubert, comptant amb la col·laboració de la Soprano Inma Burriel Montoro i la concertino: Cecilia Sánchez Felipe.

El director abans de l’inici del concert va convidar als assistents que ho desitjaren a ocupar diverses cadires que s’havien col·locat en un costat de l’escenari i dins de l’orquestra, perquè pogueren seguir el concert des de dins, com el va indicar, sent ràpidament ocupades. També, abans de la interpretació de cada composició va donar una xicoteta introducció a aquesta. La magnífica execució per part de l’Orquestra, a la qual es va anar incorporant Oboés, Clarinets, Fagots, Trompes, Trompetes i Timbales, segons les necessitats de l’obra, va ser premiada pel nombrós públic assistents amb prolongats aplaudiments, i al final, posats en peus, va mostrar la seua satisfacció amb un aplaudiment que va durar diversos minuts.

Els músics de l’Orquestra van obsequiar a Gonzalo amb una especial batuta en aquest primer aniversari.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*