Cs Alzira aconsegueix que es faça una Fira de Nadal accessible per a persones amb autisme i Asperger

Vidal: “Celebramos la unanimidad, pero lamentamos no haya bus al Racó ni sistemas anti atragantamiento hasta que bipartito pueda colgarse la medalla”.
Vidal: “Celebramos la unanimidad, pero lamentamos no haya bus al Racó ni sistemas anti atragantamiento hasta que bipartito pueda colgarse la medalla”.

Post també disponible en: Castellano

“Ciutadans (Cs) Alzira ha aconseguit unanimitat per fer una Fira de Nadal accessible a persones amb autisme i Asperger, trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat (TDAH), i les Persones Altament Sensibles (PAS)”, ha destacat el portaveu del grup municipal, Miguel Vidal.

L’edil ha celebrat que “tots els partits s’hagen posat d’acord per caminar cap a una ciutat veritablement inclusiva i accessible”. A més, ha explicat que “es reservaran unes hores a la setmana perquè les atraccions es puguen disfrutar sense les llums ni els sons que resulten tan molestos als qui tenen una especial sensibilitat”.

No obstant això, el regidor de Ciutadans ha lamentat que “l’autobús urbà seguisca sense arribar al Racó i que els sistemes anti entravessament per als centres educatius hagen de seguir esperant que el bipartit considere que és el moment de penjar-se la medalla”. En aquest sentit, Vidal ha mostrat “la seua sorpresa per la negativa del govern local a presentar conjuntament la proposta d’adquisició d’aparells que eviten l’asfíxia a entravessaments”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*