El Xest guanya per la mínima el Xirivella; el Turís empata contra el Manisense i el Iàtova cau per un gol contra l’Aldaia (1-2)

El CD Turís no ha podido pasar del empate frente al

El CD Turís no ha podido pasar del empate frente al Juventud Manisense. Foto: Raúl Miralles.
El CD Turís no ha pogut passar de l’empat davant del Joventut Manisense. Foto: Raúl Miralles.

El partit Xest-Xirivella va començar una mica truncat per als chestanos. Des del minut 3 ja van comptar amb baixes per lesió i va haver d’entrar Germán per substituir-lo. El partit va ser força igualat, tot i que la faceta ofensiva sí va estar lleugerament més decantada per als locals, ja que van gaudir de bastants més oportunitats i van tenir més acostaments perillosos i manifestos.

A la segona part i als de la Foia van avançar línies i van augmentar la pressió als rivals, gairebé tot el joc es va deure al desenvolupat a la sala de màquines, és a dir, qui millor va manejar el centre del camp va gaudir de més ocasions i va posar contra les cordes als rivals. Quan portes això bé a la pràctica, acaba arribant el premi; i va ser en el minut 85, en els últims sospirs de la trobada, quan li sotmeten a una falta directa a Germán, la qual es disposa a llançar el seu company Toni des de la vora de l’àrea. I el tret acaba per l’escaire en el fons de la xarxa, desequilibrant així per fi el marcador a favor dels interessos dels de LA Foia.

Després del partit, els de Juan Sánchez sumen una altra nova victòria (la tercera consecutiva) i ja sumen 10 punts, aconseguint anar empatats amb els segons.

Joventut Manisense 2-2 CD Turís

El CD Turís suma un punt després remuntar el Manisense. Hi va haver durant el partit una part per a cada equip, el que fa notar que el resultat fos parell i cadascun va fer els seus gols en cadascunes de les dues parts.

Turís va ser el primer a colpejar i emportar-se la “first round”, al minut 30, amb una mica de sort va provocar que Raúl Rodríguez es anotés un gol en pròpia porta. I sumat al fet que en els últims passos en la primera meitat Adrián fes el 0-2, va portar als turisanos a posar-se per davant i amb relativa avantatge.

No obstant això, la segona meitat va tenir el color dels locals, tan sols van trigar 2 minuts en retallar distàncies gràcies a Sergio Clavijo. Això li va donar molta moral als locals, que van des de llavors van ser molt forts per emportar-se el partit i forçar més gols, el qual va arribar a punt de agonitzar el partit, quan en el 89 ‘, Salah Lachhab aconseguia el 2-2 final que va deixar molt tocats els turisanos que a la primera meitat tenien molt promesa la victòria que es va anar en l’últim minut.

Iàtova 1-2 Aldaia

La UD Yátova de més a menys ha caigut per la mínima a casa contra el Aldaia. Els locals van començar rient els primers, necessitant menys de 20 minuts per avançar-se al marcador gràcies al gol d’Alejandro Llorens. No obstant això, just abans del descans els d’Aldaia ja van igualar de nou el marcador, així al descans es van anar amb lluminós de 1 a 1.

A la segona meitat els de Yátova van intentar fer més, però a poc a poc els visitants van ser jugant millor i plantat cara. Així en el minut 69 ‘, finalment, Ivan Turégano va fer el gol de la remuntada. No obstant això, les coses negatives per als yatovenses no acabarien aquí, Sergio Guillamón veuria la vermella directa i deixaria a l’equip amb un menys per al tram final del partit.

La UD Yátova suma la seva segona derrota, la primera a casa, i es col·loca quart amb 9 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks