CSIF alerta de la insuficiència de personal a Urgències de l’hospital de la Ribera davant la saturació que pateix el servei

Post també disponible en: Castellano

El sindicat CSIF alerta de la insuficiència de personal a Urgències de l’hospital de la Ribera per a atendre la demanda actual, que provoca que des de fa tres dies hi hagi una mitjana de 30 pacients diaris a l’espera d’ingrés. La central sindical urgeix a reforçar el servei amb més personal i a disposar de la infraestructura adequada per prestar l’atenció necessària als usuaris de l’departament de salut. La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) avisa “la pressió assistencial que suporten els professionals de l’servei d’Urgències, amb boxes triplicats i amb les sales plenes”.

El sindicat recalca que el citat servei d’Urgències “s’ha convertit, en aquest moment, en una nova planta d’hospitalització, però sense els recursos ni les infraestructures adequades pròpies d’una sala d’hospitalització”. CSIF, davant la gravetat de la situació, reclama que “es reforci el servei d’Urgències amb més professionals de Medicina, Infermeria, TCAEs i zeladors”. La central sindical ha ofert diverses solucions a la Direcció de l’departament, davant la manca de personal en borsa que al·lega, com ampliar a jornada completa, de manera voluntària, a treballadors amb contracte parcial.

De la mateixa manera, ha proposat “que s’ofereixi a el personal de Primària la possibilitat de reforçar els serveis de l’hospital retribuint aquesta jornada extra com guàrdia d’Atenció Primària”. El sindicat, en qualsevol cas, apressa a adoptar unes “mesures necessàries per no sobrecarregar més a uns professionals que ja estan desbordats”. En aquest sentit d’urgència adverteix que “estan per arribar moments molt més complicats per grip, fred, tercera onada de covid-19 … La Direcció no pot allargar més el problema sense afrontar-lo i seguir sense prestar l’atenció als pacients amb la qualitat i els mitjans adequats “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*