CSIF demana la cobertura d’una plaça d’cardiòleg i una altra de pediatre a Requena que porten 12 i 8 mesos vacants

Una imagen de la población de Requena.

Post també disponible en: Castellano

El sindicat CSIF ha demanat a la Direcció de Departament de Salut de Requena que cobreixi una plaça de cardiòleg a l’hospital i una altra de pediatre al centre de salut de Requena. A més, també ha alertat de la precarietat en una plaça d’especialista en Microbiologia, amb més de 30 contractes de curta durada en 2019.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica en el seu escrit a Sanitat que des de febrer de 2019 l’Hospital de Requena compta amb només un facultatiu especialista en Cardiologia en lloc dels dos que li corresponen. El sindicat insta la Direcció de Departament de Salut a què solucioni aquesta situació i reforci el servei.

CSIF també exposa que “al maig de 2019 va ser concedida al nostre departament una quarta plaça de Pediatria en Atenció Primària al centre de salut de Requena”. No obstant això, i malgrat haver transcorregut vuit mesos, “segueix sense cobrir-se”. CSIF recorda en el seu escrit que “es tracta d’una necessitat urgent, ja que els pediatres de la Zona 4 de Departament realitzen desplaçaments a diversos nuclis de població, a més de l’elevat nombre de nens als que passen consulta”.

La central sindical igualment adverteix que “durant 2019 s’ha estat contractant en condicions de precarietat a un facultatiu de Microbiologia. S’han produït fins a 34 dies i gairebé tants contractes de substitució de l’únic especialista en Microbiologia, a més del seu període de vacances “. En aquesta conjuntura, i davant la dificultat per trobar especialistes, el sindicat reclama un reforç permanent de el servei i que s’acabi amb l’actual precarietat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*