CSIF demana reforços immediats de personal a l’hospital de la Ribera davant el col·lapse d’Urgències amb pacients en passadissos

Post també disponible en: Castellano

El sindicat alerta de la “caòtica situació” i assenyala que fins a 30 pacients esperen “pendents d’un llit per a ser ingressats”

El sindicat CSIF demana reforços immediats de personal a l’hospital de la Ribera davant el col·lapse de l’servei d’Urgències, amb boxes cuadruplicados i passadissos habilitats com a zona de tractament. La central sindical alerta de la “caòtica situació”, amb fins a 30 persones esperant pendents d’ingrés.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) avisa la “pressió assistencial creixent, amb pacients amuntegats en el servei d’Urgències i pendents d’un llit en hospitalització”. Aquesta situació es produeix mentre “la unitat de preingressos, amb una inversió de 170.000 euros, està sent tancada els caps de setmana per no dotar-la d’una càrrega de treball, a l’contrari del que succeeix a la resta d’hospitals públics”.

El sindicat adverteix de “la situació límit, amb una pressió assistencial que ha crescut enormement i s’ha vist incrementada per múltiples ingressos per covid-19 en les últimes hores”. La central sindical reclama solucions urgents. En aquest sentit valora que la Direcció de l’departament hagi rectificat i, davant les peticions de CSIF, hagi acceptat la instal·lació d’una carpa o hospital de campanya per tenir el doble circuit de pacients respiratoris en Urgències.

La central sindical, però, avisa que “l’habilitació de nous espais a l’hospital de la Ribera resulta imprescindible, però no serà efectiva si no va acompanyada d’un increment de personal de sanitat a l’hospital. L’actual plantilla no pot tornar a patir el viscut en la primera onada. Calen reforços immediats per prestar l’atenció de qualitat que els pacients mereixen, a més d’habilitar zones de descans adequades per als treballadors extenuats “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*