CSIF exigix vigilància en l’oficina d’ocupació estatal de Xiva i que el Ministeri de Treball cobrisca una baixa de llarga duració

Post també disponible en: Castellano

El sindicat lamenta que s’haja suprimit el servici de seguretat i avisa de l’escassetat de mitjans d’estes dependències comarcals

El sindicat CSIF exigeix ​​vigilància de seguretat a l’entrada de l’oficina de Servei Públic d’Ocupació Estatal a Xiva, que presta servei a la comarca de la Foia de Bunyol i Cheste-Chiva. La central sindical reclama igualment al Ministeri de Treball que cobrisca una baixa de llarga durada existent i que ha deixat la plantilla amb únicament quatre efectius.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que l’increment d’expedients de regulació temporal d’ocupació (ERTE) i a l’augment de l’atur ha saturat l’atenció en nombroses oficines d’ocupació estatal, que tramiten les prestacions als treballadors.

CSIF assenyala que això ha succeït, per exemple, a la de Xiva. No obstant això, en aquesta oficina, que cobrix la província de València entre Requena i l’Horta Oest, no solament no s’ha produït un reforç de personal, sinó que hi ha una baixa de llarga durada que no s’ha cobert. La plantilla teòricament està composta per cinc empleats públics, però al estar una persona de vacances i sense que l’hagen substituït i una altra de baixa sense cobrir igualment, en la pràctica estan atenent als usuaris tres treballadors.

La central sindical indica que a aquesta situació d’escassetat de personal se suma la falta de seguretat, ja que, tot i disposar de vigilant fins a meitat de juliol, posteriorment el servei va ser suprimit. El sindicat demana que, a l’igual que passa en altres moltes oficines del SEPE, Xiva torne a comptar amb vigilant. De la mateixa manera, insistix en la cobertura urgent de places.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*