CSIF organitza un curs per a policies locals del Camp de Túria destinat a detectar consum de droga a conductors

El sindicato forma a 35 agentes en medidas preventivas destinadas a reducir los accidentes en carretera
El sindicato forma a 35 agentes en medidas preventivas destinadas a reducir los accidentes en carretera

Post també disponible en: Castellano

El sindicato forma a 35 agentes en medidas preventivas destinadas a reducir los accidentes en carretera.
El sindicat forma a 35 agents en mesures preventives destinades a reduir els accidents a la carretera.

El sindicato CSIF ha iniciar un curs per a Policies Locales en detecció de consum de droga a conductors. L’objectiu consisteix a contribuir a reduir la sinistralitat a les carreteres, ja que, segons l’últim balanç anual d’accidents presentat per la Direcció General de Trànsit, el factor fonamental de l’11% d’aquests contratemps el constitueixen les drogues i en un 12% de els casos, l’alcohol.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que el curs, inaugurat aquest matí, consta de 25 hores lectives i es prolongarà fins divendres que ve. En l’última jornada els agents realitzaran controls a la carretera en els quals traslladaran a la pràctica els coneixements adquirits durant la resta de la setmana.

CSIF apunta que aquest curs es realitza a la central de policia de Bétera, municipi del qual Ajuntament col·labora en l’organització. De fet, deu agents de la població assisteixen a les classes. En total hi participen 35 policies locals de diferents poblacions de la comarca de Camp de Túria. Aquest curs d’habilitació en detecció de droga està homologat per l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (Ivaspe). L’objectiu consisteix a millorar la formació per evitar accidents i reduir la sinistralitat viària.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*