CSIF reclama més mitjans per a urgències hospitalàries i avisa de 46 pacients en el Clínic i 38 a la Ribera esperant llit

Post també disponible en: Castellano

La central sindical exigeix reforços immediats de personal i adverteix de més de 40 hores esperant de manera provisional per falta d’habitacions suficients

El sindicat CSIF reclama més dotació de personal i millora d’instal·lacions hospitalàries per a alleujar la pressió en els serveis d’Urgències. La central sindical alerta de la saturació que pateix, per exemple, l’hospital de la Ribera, amb 38 pacients hui esperant llit fins a 28 hores; o el Clínic de València, amb 46 pacients en aqueixa situació amb esperes de fins a 45 hores.
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) apunta que la situació a l’hospital d’Alzira, a més de duplicar els boxs i l’obertura d’urgències respiratòries, està provocant la instal·lació de llits en el corredor del citat servei d’Urgències a l’espera que hi haja altes en planta.
El sindicat recalca que aquesta circumstància es produeix sense reforç del personal necessari, malgrat els advertiments que realitza des de fa setmanes CSIF. En aquest aspecte la central sindical comenta que no s’ha produït un increment de personal de cap categoria professional a Alzira, la qual cosa està causant que la plantilla d’urgències haja de desdoblegar-se per a atendre en els diferents punts als pacients.
La central sindical subratlla igualment que a aquesta sobrecàrrega laboral se suma el fet que atenen els pacients instal·lats en el servei d’Urgències a l’espera de llit en planta mentrestant, alhora, tracten als nous que arriben, amb el que la seua labor es duplica.
El sindicat reclama a la direcció del departament de salut de la Ribera que, immediatament, reforce la plantilla del servei d’Urgències, que està exhausta. La central sindical considera “imprescindible” aqueix reforç per a poder atendre amb les mínimes garanties necessàries de qualitat als pacients.
CSIF també posa l’accent en la saturació a l’hospital Clínic de València, amb fins a sis sales habilitades, incloses les dues d’Observació, per a instal·lar a pacients mentre esperen llit lliure en planta. En aquesta situació hui es troben 46 persones, que alguns casos porten esperant 45 hores per a ser traslladats a habitació.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*