Vilamarxant guarda un minut de silenci el record del xiquet mort ahir

Post també disponible en: Castellano

La ciutadania de Vilamarxant ha guardat hui un minut de silenci a les portes de l’Ajuntament en memòria del xiquet mort ahir després d’un succés tràgic en un habitatge del municipi.

Desenes de veïnes i veïns han acudit a l’Avinguda Dos de Maig per a clamar contra esta desgràcia i qualsevol tipus de violència que ha sacsejat la vida tranquil·la de la localitat.

El silenci s’ha ensenyorit de Vilamarxant per a recordar al xicotet d’un any a qui ahir se li va arrabassar la seua vida de manera tràgica.

Al final del minut de silenci, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha manifestat el sentir del poble: “Estem consternats davant un fet com el que va succeir ahir i que ens ha deixat a tots molt apesarats per la defunció d’un xiquet d’un any”.

El primer edil, a més, ha confirmat els fets que van tindre lloc ahir: “Una dona es va llançar des de la teulada d’una finca al buit quedant ferida. Poc després, va arribar el SAMU per a auxiliar-la i traslladar-la a l’Hospital La Fe on està sent tractada. Després d’este succés, la Guàrdia Civil va accedir a l’habitatge i va comprovar que un xiquet jeia mort en la casa familiar”.

“A l’Ajuntament no consta cap document que acredite algun problema mental de la dona des de la seua arribada a Vilamarxant en 2017, moment en el qual es va empadronar”, ha continuat Jorge, qui ha confirmat que la família només tenia un fill i que la dona va deixar una carta manuscrita de la qual es desconeix el seu contingut.

Finalment, Jorge ha informat que l’Ajuntament “es posarà en contacte amb la família de la víctima per a oferir-li tot el suport i afecte en uns moments tan durs com estos”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*