Cues per adquirir les entrades del concert “Mano a mano” de Bunyol

La sala El Mercado durante la venta de entradas.
La sala El Mercado durante la venta de entradas.

Post també disponible en: Castellano

La sala El Mercado durante la venta de entradas.
La sala El Mercat durant la venda d’entrades.

El concert tindrà lloc el proper 17 d’agost a les 22: 30h a l’Auditori a l’aire lliure de Sant Lluís

A la tarda d’ahir es van posar a la venda les primeres entrades per al concert “Mà a mà” de Bunyol i es van produir les primeres cues. Des de primera hora de la tarda, ja hi havia gent esperant el seu torn per adquirir les entrades d’aquest magnífic concert.

A les 19,00 h. es van obrir les portes i veïns i veïnes de la localitat es van amuntegar a la sala polivalent El Mercat per agafar el millor lloc a l’Auditori Municipal de Sant Lluís. Segons l’organització, en la primera tarda, es van vendre 708 entrades de manera directa i d’aquestes, 12 han estat a través dels mails i telèfons de les societats musicals.

La resta de dies de venda anticipada seran: 9, 13 i 14 d’agost. Aquestes entrades es podran adquirir a la Sala Polivalent El Mercat els dies estipulats de 19,00 h. a 21,00 h. A més, aquestes entrades numerades, tenen un preu de 12 euros si es treuen abans del concert i de 15 euros si s’adquireixen el mateix 17 d’agost, dia del concert. L’organització adverteix que una persona podrà traure un màxim de 10 entrades. Es posaran a la venda un total de 2.380 entrades.

Entrades per al públic forà:

Aquest any de nou, per a les persones de fora de la localitat que vulguin gaudir del nostre concert, les societats musicals han facilitat els seus correus electrònics a través dels quals es poden reservar les localitats. Així doncs, els que vinguin de fora ja poden comprar les seves entrades enviant un mail a qualsevol d’aquests correus electrònics: sociedad@laartistica.org o el telèfon 96/250 02 50 i sociedad@cimlaarmonica.es o el telèfon 96/250 01 53.

Un cop els interessats contactin amb alguna de les dues societats, allà se’ls transmetran les instruccions precises per a adquirir les entrades.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*