“Bunyol, el que és teu”, l’eslògan de campanya dels socialistes buñolenses per a les municipals

Logotipo del PSOE.

Post també disponible en: Castellano

“Bunyol. El teu” és l’eslògan triat pel PSPV-PSOE de Bunyol per a la campanya de les eleccions municipals que comença aquest divendres.

“Els socialistes de Bunyol han decidit adoptar un eslògan propi per a les eleccions municipals, a diferència d’altres processos. Des del PSOE de Bunyol, gràcies al treball dut a terme durant aquests darrers anys, tant des del partit com a l’Ajuntament, per part del nostre grup municipal, ens sentim en condicions de demanar el vot de qualsevol buñolero progressista, més enllà del tradicional simpatitzant socialista, ja que hem demostrat treballar per a tothom, sense demanar el “carnet” a ningú, treballant per a tots i totes, mai des el sectarisme “com han assegurat des del partit.

“L’esquerra a Buñol està davant d’unes eleccions històriques. Fins a tres formacions d’aquest espai ideològic que s’han presentat en altres processos, no ho faran en aquesta ocasió (Compromís, Votem Bunyol i Els Verds del País Valencià), i d’aquelles que finalment competim, creiem fermament que som la millor opció per reunir sota les nostres sigles una important quantitat de vots progressistes que permetin, per primera vegada des de 2007, que un partit d’esquerres guanyi les eleccions municipals a Buñol i pugui influir en les polítiques que es marquin des València, cosa que un partit reduït a l’àmbit local difícilment pot fer. d’aquí l’eslògan, des del local, amb una visió pròpia en la manera d’actuar i treballar, però amb la ment oberta i l’ambició de ser decisius, més enllà del Cerrito, que aspira a ser la força més votada en aquestes municipals “, han afegit des del Partit Socialista buñolense.

” ‘Bunyol. El teu’ entenem que recull aquest sentiment”, han finalitzat des de les files socialistes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*