El CD Bunyol fitxa el lateral esquerre Nacho Mata i al porter Paco Fernández

El presidente del CD Buñol junto a Nacho Mata.
El presidente del CD Buñol junto a Nacho Mata.

Post també disponible en: Castellano

El presidente del CD Buñol junto a Nacho Mata.
El president del CD Bunyol costat de Nacho Mata.

El CD Bunyol ha anunciat aquest dimecres dues noves incorporacions. La primera d’elles és Nacho Mata, «un destacat futbolista amb gran experiència en la categoria que arriba a Bunyol procedent del Almenara. Un lateral esquerre amb molta experiència i recorregut, però sobretot, polivalència, això és el que suma nostre club amb Nacho Mata Giménez, jugador nascut fa 31 anys a la ciutat de València. I és que Nacho també pot actuar amb solvència en les posicions de mig centre i central esquerrà, convertint-se d’aquesta manera en un comodí d’incalculable valor per a qualsevol entrenador », segons han anunciat des del club.

El futbolista ha passat per diferents equips com l’Atlètic Museros, Catarroja, Massanassa, Recanvis Colom, Alboraia, Discòbol-la Torre i Almenara, per la qual cosa compta amb sobrada experiència en Preferent.

«Nacho ha estat durant tota la seva carrera un lateral amb gran vocació ofensiva, amb molta profunditat, però que no descuida les seves tasques defensives. No obstant això, en les últimes campanyes ha destacat especialment per la seva capacitat per cobrir diferents posicions amb un rendiment més que acceptable. Estem segurs que Nacho tindrà un paper important en el nostre equip i farà les delícies de l’afició del Beltrán Báguena », han afegit des del club blanc.

nou porter

El CD Bunyol també ha fitxat Francisco José Fernández Mas (conegut futbolísticament com “Paco”), que arriba a Bunyol procedent de l’Olímpic de Xàtiva, sent la passada temporada un dels millors porters de Tercera Divisió, a més de comptar amb una dilatada experiència a Segona B.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*