El dimarts 9 de juliol es pondran a la venda les entrades per al concert que Zenet oferirà a Bunyol el proper 19 de juliol

Zenet actuará en el Auditorio Municipal de San Luis, el próximo viernes 19 de julio a las 22,30 h.
Zenet actuará en el Auditorio Municipal de San Luis, el próximo viernes 19 de julio a las 22,30 h.

Post també disponible en: Castellano

Zenet actuará en el Auditorio Municipal de San Luis, el próximo viernes 19 de julio a las 22,30 h.
Zenet actuarà a l’Auditori Municipal de Sant Lluís, el proper divendres 19 de juliol a les 22,30 h.

Les entrades es poden adquirir per 10 euros a la Biblioteca Municipal, en + Que Chuches Desi i en Moda Marina. El dia del concert a taquilla tindran un preu de 12 euros. Zenet actuarà a l’Auditori Municipal de Sant Lluís, el proper divendres 19 de juliol a les 22:30 h.

Zenet arriba a Bunyol amb el seu nou treball «La Guapería», «un nou disc de versions de boleros cubans antics que es publicarà l’1 de març de 2019. Zenet els va fer seus, no importa si aquestes cançons són recents o de fa seixanta anys o més; no importa si cantar avui a la seva manera, implica reptar el record d’aquelles veus que els van fer icònics: Bola de Neu o Celeste Mendoza, Olga Guillot o Rolando Laseire; Nelson Pinedo o Marta Valdés, o estrenar en la seva veu un bolero d’ara mateix amb l’estil i el fraseig dels anys cinquanta.

La guapería amb què Zenet aborda aquestes cançons va més enllà del llanço galant que descriu la definició d’aquesta paraula, que és com l’entenen els cubans: és l’actitud reptadora, però alhora convençuda i convincent, és l’estampa de carrer del superior i el definitiu. Així és com Zenet avança sobre textos rotunds, harmonies complicades, ritmes contagiosos, sense obviar la seva essència original, però portant-los a aquest moment, l’ara mateix, amb un halo de modernitat, un estil personal i fins a un toc d’allò que mai esperes, però que passa quan Zenet es decideix a cantar» segons paraules de Rosa Marquetti.

Les seues cançons han estat utilitzades en múltiples campanyes publicitàries (Loewe o Roca) en sèries de TV com Anatomia de Grey i en pel·lícules com “Una palabra tuya” de Ángeles González Sinde la cançó “Desde tu balcón a mi ventana” va ser nominada com a millor tema musical en els Premis Goya 2009. la seva cançó més coneguda “Soñar contigo” ha estat recentment cantada al programa de TVE “Operación Triunfo” i en “Tu cara me suena”.

Actualment compagina els seus treballs de composició i investigació per al seu següent treball, amb la gira de Si sucede conviene per Espanya i Amèrica.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*