Fotogalería: La pluja no pot a Bunyol amb la XXV Carrera de Fira i Festes, homenatge a Raquel Lavilla Villar

Post també disponible en: Castellano

La forta tempesta que va amenaçar l’esdeveniment esportiu durant tota la vesprada no ha pogut amb els més de dos-cents corredors participants en la complicada prova. Les costes i la pluja no van impedir que els i les atletes arribaren a meta amb la sensació d’haver guanyat la batalla al mal temps.

Una carrera en la qual les germanes buñolenses, Elena i Gema Cambres, del CA Correores de Bunyol, van ocupar la segona i tercera posició respetivamente en el podi de la categoria femenina i Paula Martínez, del CA Turís, va ser la guanyadora de la prova. 

En la categoria masculina el guanyador va ser Jesús Quiles Guaita, també del CA Turís, seguit d’Adrián Gijón Claramonte i d’Otto Cháfer.

Víctor Martínez, Joaqui Garrigues, Marcos García, Antonio Sanz o Pablo Palmer van ser els locals masculins que van entrar en meta en els primers llocs.

La Reina de les Festes, Regina Martínez, l’alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrascosa, i els regidors d’Esports i Cultura Popular, Manuel Sierra i Rafael Pérez respectivament, van realitzar el lliurament de trofeus als guanyadors i guanyadores en la Plaça Layana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*