El Club Handbol Bunyol completa una nova jornada guanyant tots els seus partits

Equipo infantil femenino del club de balonmano de Buñol.
Equipo infantil femenino del club de balonmano de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Equipo infantil femenino del club de balonmano de Buñol.
Equipo infantil femenino del club de balonmano de Buñol.

Ho han tornat a fer. Els equips del Club Handbol Bunyol han comptat tots els seus partits per victòries. En tan sols dues setmanes, els conjunts de l’entitat han tornat a repetir una gesta que els fa estar en els llocs de dalt de les seves respectives categories.

El foc l’obrien el dissabte al matí els conjunts aleví i infantil, que es van imposar al Riola i l’Alcàsser respectivament. Més tard l’infantil femení, que segueix intractable, es va desfer del Algirós en un partit que va servir com a comiat per a la buñolense, Loles, que se’n va a jugar en categoria autonòmica, amb el Mislata.

Ja a la tarda, el sènior, en un partit molt seriós es va desfer del Alcàsser per 35 a 28. Els de Marcos García, van quallar un bon partit i segueixen mirant als llocs de play-off, dels quals els separa un punt.

Diumenge al matí el cadet es mesurava al Pilar al Planell, en un partit que van acabar guanyant amb claredat. Mentre, a la tarda, el juvenil viatjaven a la pista d’un complicat Mislata “B”. Els de Pedro Vallés i Óscar Fernández, tot i les baixes, van completar un gran partit i es van acabar imposant 19 a 26.

D’aquesta manera, els equips del Club Handbol Bunyol van tancar una nova jornada sense derrotes, confirmant el gran treball que s’està realitzant en els entrenaments al llarg de la setmana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*