El CD Bunyol renova a Mateos i Blas i incorpora al mitja punta Pedro Moreno arribat del Torrent

Post també disponible en: Castellano

El CD Bunyol ha anunciat que comptarà “amb els serveis de «Pedrito», el jugador del Torrent que ha militat en aquest equip durant les últimes onze temporades, pràcticament tota la seua trajectòria com a futbolística. El destacat mitja punta ha sigut vital per al club torrentí tant en preferent com en tercera divisió. Pedro també va militar en les files del Saguntí de tercera divisió. La qualitat està assegurada amb l’excel·lent futbolista i estem segurs que farà les delícies dels nostres aficionats. Pedro, Benvingut a l’infern del Beltrán”, tal com han fet constar des del CD Bunyol.

Renovacions de Mateos i Blas

A més, el club continua anunciant el nom dels jugadors que seguiran una temporada més defensant l’elàstica del Bunyol. Als noms anunciats ahir d’Albert, Adrián i de Rubén Asaf se sumen ara els de Mateos i Blas.

“Per quarta temporada consecutiva, els aficionats del CD Bunyol tornaran a gaudir de «Mateos» en el Beltrán Báguena. El jugador veterà jugador, sempre referent en la categoria defensarà un altre any més l’escut del CD Bunyol. Des del club volem agrair al futbolista el seu treball durant aquests anys amb nosaltres, així com que, una vegada més, torne a apostar pel nostre projecte esportiu”, han destacat des del Bunyol.

Respecte a Blas, des del club blanc han destacat que “«El Kaiser» estarà amb nosaltres una temporada més. El ferri defensa central lluirà de nou l’elàstica blanca. Contundència i classe defineixen al central, que l’última temporada va conquistar a tots els aficionats del CD Bunyol. Des del club volem agrair al jove defensor, que torne a aportar un any més pel nostre projecte esportiu”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*