La Regidoria de Cultura Popular de Bunyol organitza un especial Halloween aquest diumenge a la vesprada en el Barri Sant Rafael

Post també disponible en: Castellano

Com tots els anys en el Barri Sant Rafael de Buñol es torna a organitzar un Halloween diferent i molt divertit per als xiquets. Serà aquest diumenge de 18 a 20h. Organitza la Regidoria de Cultura Popular de l’Ajuntament de Buñol al costat de l’Associació de Veïns d’aquest barri.
Tornen les celebracions per Halloween a Buñol. I com ja és tradició, la Regidoria de Cultura Popular, ha organitzat, al costat de l’Associació de Veïns del Barri Sant Rafael de la localitat, un munt de diversió per als més xicotets de la casa.
De 18 a 20h en el Barri Sant Rafael de Buñol els xiquets podran assistir a pinta cares, canta jocs i moltes altres atraccions per a xiquets i famílies. Tot això organitzat per la Regidoria de Cultura Popular. 
Rafa Pérez, edil de Cultura Popular de Buñol, mostra la seua satisfacció perquè aquest tipus d’actes tornen als carrers de la localitat. “I amb més il·lusió i alegria aquesta festivitat, que és tan esperada per als més xicotets des de fa ja uns anys”, destaca Pérez. A més, l’Halloween d’aquest barri buñolense s’ha convertit en tot un referent en el municipi. Per això, la Regidoria de Cultura Popular organitza aquesta festa destinada per a tots els públics. 
Així que, des de les 18 h i fins a les 20h tan sols cal assistir disfressat per a compartir pels carrers d’aquest barri un divertit Halloween on pintaran cares, es cantarà i sobretot, hi haurà moltes chuches per a tots. No faltes. 
L’Ajuntament de Buñol agraeix la col·laboració de l’Associació de Veïns del Barri Sant Rafael en la posada en marxa d’aquesta festa, tan esperada per tots.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*