Cultura de l’Ajuntament de Bunyol estudia amb les seves societats l’organització de “concerts segurs” entre finals de juliol i principis d’agost

Post també disponible en: Castellano

Juan Luis Pallás, regidor de Cultura bunyolense, ha insistit en el fet que s’està treballant junt amb les Societats Musicals, en l’organització de 10 concerts de xicotet format sempre que la situació sanitària ho permeta

Juan Luis Pallás, edil de Cultura de l’Ajuntament de Buñol, ha comunicat la intenció del consistori de poder realitzar 10 concerts, a càrrec de les agrupacions bunyolenses.

En els últims dies s’estan realitzant reunions amb les societats musicals del municipi, SM «L’Artística» i CIM «La Armònica», per a poder establir un calendari de concerts segurs. “Insisto a la població i a músics i simpatitzants d’ambdós societats i de la música de banda en general del nostre municipi, que es produiran si la situació sanitària ho permet i lògicament El Govern Central ho facilita estant en les fases adequades i establint uns protocols d’actuació per a les bandes i agrupacions musicals, que actualment no hi ha. Han sigut uns mesos molt durs, sense assajos, sense presència física, però podrem véncer esta situació, a poc a poc i amb música”, en paraules del regidor.

“En tot cas se seguiran les normes amb aforaments reduïts i agrupacions xicotetes. A més, tot això es preveu que puga realitzar-se entre finals de juliol i principis d’agost, moment en què ja estarem si tot va per bon camí “previsiblemente” en Fase 3 i “los grans i excel·lents músics repartits per tota la geografia espanyola, puguen vindre per a assajar i fer-nos disfrutar a tots de la bona música”.

“Previ a això estes xicotetes formacions també hauran d’assajar i per a això cal garantir la seguretat de tots. Hauran de fer-se els concerts, lògicament, a l’aire lliure, sent el nostre Auditori Municipal de Sant Lluís, el millor escenari possible. El responsable de Cultura del consistori buñolense insistix en el fet que este cicle de concerts només podrà realitzar-se si es garantix la seguretat de les persones i dels músics”, ha finalitzat el regidor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*