Alboraig presenta als establiments de la localitat accions de dinamització turística per a l’hostaleria

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament repartirà estovalles il·lustrats per pintar i llapis de colors amb les fonts locals com a tema principal

L’objectiu és ajudar els hostalers locals a millorar l’experiència dels seus clients

El Ayuntamientode Alborache ha presentat als empresaris locals noves accions de dinamització turística per als propers mesos. La primera d’elles és el repartiment de estovalles il·lustrats i llapis de colors per a bars i restaurants, perquè els nens i nenes s’entretinguin pintant i aprenguin durant la seva estada al poble.

Aquests estovalles recullen il·lustracions de les fonts emblemàtiques de la localitat i una sopa de lletres, i són una invitació per recórrer el municipi i visitar-les.

Aquesta acció, preparada per a la campanya de Pasqua, ha hagut de posposar-se fins aquesta setmana, a causa de el tancament temporal dels locals d’hostaleria per la declaració de l’estat d’alarma.

A més, l’Ajuntament ha presentat també una versió actualitzada de la guia de carrers local, que recull la ubicació dels edificis emblemàtics i fonts d’Alborache, i un mapa amb les rutes de senderisme més destacades de la zona.

El Regidor de Turisme, Vicente Darder, ha destacat “l’interès de l’Ajuntament per donar suport als bars i restaurant de la localitat, i per dinamitzar l’oferta turística. Tot i que el futur de el sector de viatges és incert, Alborache és una proposta molt atraient per a visitants de la província: és una destinació proper i ofereix un entorn de natura, senderisme i oci d’excepció, per a tots els públics. Els propers mesos esperem un repunt de l’turisme familiar interessat en zones de tanta riquesa natural com Alborache i volem donar suport als hostalers locals, perquè puguin millorar l’experiència dels visitants tot el possible i segueixin triant el nostre poble com a destinació”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*