Cultura Utiel convoca el Concurs Literari “Falles 2021”

Los participantes podrán presentar breves relatos sobre las fiestas falleras utielanas tanto en prosa como en verso hasta el próximo 17 de marzo.

Post també disponible en: Castellano

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Utiel acaba de publicar les bases del concurs literari “Falles Utiel 2021” amb el que vol implicar els veïns del municipi per a mantindre viu el sentiment i l’esperit faller utielano a través de la literatura.

Davant de la situació extraordinària provocada per la pandèmia que està impedint la celebració d’esdeveniments i festejos amb arrelada tradició a Utiel, com és el cas de les Falles, l’àrea de cultura del consistori ha decidit convocar este concurs amb l’objectiu d’acostar les festes josepetes comptant amb les experiències dels seus propis protagonistes, els utielanos i utielanas .

Categories

El concurs “Falles Utiel 2021” es planteja en format microrrelato (màxim 200 paraules) en la que els participants podran optar per les modalitats de prosa o vers per a donar regna solta a la seua imaginació i relatar vivències, anècdotes o qualsevol experiència relacionada amb les festes falleres a Utiel.

S’han establit dos categories, una juvenil per a participants de fins a 16 anys, i una altra d’adults a partir d’eixa edat.

Presentació d’obres

Els aficionats a l’escriptura que vullguen compartir l’arrelament i sentiment faller utielano tenen l’oportunitat de participar en este certamen cultural fins al pròxim 17 de març. Els treballs s’enviaran al mail cultura@utiel.es indicant l’edat i el títol de l’obra.

Les bases completes del concurs es poden consultar en www.cultura.utiel.es o www.utiel.es

Premis

En total es repartiran 6 premis dotats amb lots complets de llibres i material de papereria. 4 obres seran seleccionades pel jurat de la Comissió Sectorial de Cultura i 2 per votació popular a través de la pàgina oficial de Facebook “Cultura Utiel”. En este mateix canal se n’aniran publicant per orde d’arribada tots els relats presentats al Concurs Literari “Falles Utiel 2021”

Després de la publicació de les obres i la seua votació es faran públics els guanyadors d’este concurs.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*