“Del Tros al Plat” ofereix cuina en viu amb producte local a la Festa de la Poma Esperiega d’Ademús

La chef Loles Salvador protagonizó el espectáculo gastronómico y congregó a numerosos vecinos y visitantes del certamen  frente a sus fogones.
La chef Loles Salvador protagonizó el espectáculo gastronómico y congregó a numerosos vecinos y visitantes del certamen frente a sus fogones.

Post també disponible en: Castellano

El programa De l’Tros a l’Plat impulsat per València Turisme va oferir ahir un espectacle de cuina en viu amb producte local, protagonitzat per la xef Loles Salvador, durant la celebració de la VII Festa de la Poma Esperiega al municipi d’Ademús.

La iniciativa va congregar davant dels fogons de la reconeguda xef a nombrosos veïns i visitants de l’certamen, organitzat per l’Associació Turística de l’Racó ​​d’Ademús-ATRA i l’Ajuntament d’Ademuz en honor a la varietat de poma autòctona de l’Racó ​​d’Ademús, la Poma esperiega, coneguda també com “poma gelada”.

El director de València Turisme, Evarist Caselles, va destacar la gran aportació de Loles Salvador a el reconeixement i projecció de la gastronomia valenciana, “objectiu compartit pel programa De l’Tros a l’Plat, que posa en valor els productors, productes, mercats, cuiners i professionals locals “.

La VII Festa de la Poma Esperiega ha acollit durant tot el cap de setmana nombroses activitats de caràcter lúdic, cultural i gastronòmic; un mercat de productes agroalimentaris locals, artesanals i de proximitat; i, fins i tot, un tren turístic gratuït per conèixer tots els racons i atractius de la localitat, entre d’altres experiències.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*