Delegació de Govern reforça els controls a les eixides de les ciutats, a les carreteres i a les zones turístiques per evitar trasllats a segones residències

Post també disponible en: Castellano

La delegada de Govern a la Comunitat Valenciana, Glòria Calero, ha anunciat que, a partir d’avui, la Direcció General de Trànsit juntament amb l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil, Policia Nacional i Policia Local, incrementarà els controls per “garantir el compliment del que estableix l’estat d’alarma i evitar el trasllat a les segones residències al llarg de el cap de setmana i els dies de setmana Santa “, segons ha dit. Els efectius han estat distribuïts per les principals artèries de sortida de les grans ciutats, a les carreteres i les zones turístiques.

La finalitat d’aquest dispositiu, ha dit la delegada, és “garantir l’obligació que tenim tots de lluitar contra la pandèmia. La nostra responsabilitat i solidaritat amb els altres es plasma en complir amb el confinament “. La immensa majoria de la població, ha afegit Calero, “és conscient que quedar-se a casa, salva vides”.

Tot i això, ha indicat la delegada, “hi ha algunes persones que no respecten l’esforç de la majoria”. “Davant d’aquesta minoria irresponsable, les FCSE actuen i actuaran”.

En aquest sentit, la delegada ha recordat que des que es va decretar l’estat d’alarma, les diferents forces de seguretat -Policia Nacional, Guàrdia Civil i Policies Locals- han emès 32.835 propostes de sanció i han detingut 284 persones a la Comunitat Valenciana.

Calero ha insistit en la necessitat de “mantenir l’esforç perquè ens trobem en uns moments crucials en la lluita contra el virus”. El confinament es “està demostrant com l’única mesura adequada per guanyar aquesta batalla” i per això, “el Govern ha tractat de limitar la mobilitat anteposant l’interès col·lectiu i la salut de tots i totes”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*