Des de hui podrà gaudir-se la piscina gran de Requena

Post també disponible en: Castellano

Des del consistori requenense es comunica que des de hui divendres s’obri la piscina municipal de manera completa, ja que podrà gaudir-se tant de la piscina gran com dels tobogans aquàtics instal·lats en l’emplaçament.

L’horari d’obertura de la instal·lació serà des de les 11.30 a les 20.00 hores.

Amb la finalitat de garantir la seguretat, l’aforament estarà limitat a 300 persones.Per a assegurar-se l’accés, encara que hi haurà un percentatge d’entrades per a adquirir de manera física en la taquilla, es recomana comprar les entrades mitjançant l’enllaç https://citaprevia.requena.es/ o bé através de la web del consistori dins de la secció Reserva de Pistes Deportivas.

Al arribar a la taquilla s’haurà de mostrar el mail de confirmació i en el cas de comptar amb alguna bonificació, el justificant d’aquesta.Els preus de les entrades seran els següents: De 6 a 14 anys: 1,65 euros i 1,30 l’entrada reduïda per a família nombrosa, carnet jove i pensionistes.

Més de 14 anys: 2,50 euros i 2 l’entrada reduïda per a família nombrosa, carnet jove, majors de 60 anys, jubilats i pensionistes. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*