L’Ajuntament d’Utiel denuncia actes vandàlics en banys públics de l’Albereda

Post també disponible en: Castellano

El consistori activa un protocol de seguretat per a reforçar la vigilància en espais públics 

L’Ajuntament d’Utiel denuncia una vegada més els actes vandàlics que venen produint-se en edificis municipals i espais públics i que en aquesta ocasió han implicat nombrosos desperfectes en els lavabos situats en el Passeig de l’Albereda 
Aquest matí els operaris municipals han trobat trencaments en els vàters, en polsadors i cisternes que impossibiliten el seu ús i que per tant han de ser reparats amb fons municipals.
El consistori utielano denúncia el comportament incívic que estan mostrant uns pocs i que per desgràcia suposa un desemborsament per a tots els veïns d’Utiel.
L’Ajuntament d’Utiel apel·la a la conscienciació ciutadana i sol·licita la seua col·laboració perquè, en el cas de detectar qualsevol acte delictiu, el posen en coneixement dels agents de la Policia Local o de la Guàrdia Civil.

En pròxims dies, l’Ajuntament activarà un protocol de seguretat per a reforçar la vigilància en espais públics i d’aquesta manera intensificar les mesures que permeten identificar als autors d’aquests actes vandàlics.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*