El Consell Econòmic i Social de Bunyol aprova el projecte de Pressupost per a 2022 l’aprovació del qual es preveu en el pròxim ple del 28 de desembre

Post també disponible en: Castellano

El Consell Econòmic i Social (CES) va aprovar dilluns passat en l’antic IES el projecte de Pressupost per a 2022 de l’Ajuntament de Bunyol. Sindicats, associació d’empresaris i govern municipal van votar a favor; tan sols va comptar amb les abstencions dels dos partits polítics de l’oposició.

L’últim Consell Econòmic i Social (CES) va aprovar dilluns passat en l’antic IES el projecte de pressupost per a 2022 de l’Ajuntament de Bunyol, que serà defensat pel govern municipal en el pròxim ple del consistori, i que se celebrarà el dimarts 28 de desembre a les 18.15h en el Consistori Municipal.
Aquesta proposta de pressupost per a 2022 va ser aprovada per 9 vots a favor (2 CCOO, 2 UGT, 1 Empresaris, 1 regidor delegat d’Hisenda, 1 PSOE, 1 IU i 1 de Podemos) i 2 abstencions (1 PP i 1 IAB). Ha sigut secundat per una àmplia majoria, alguna cosa que vol destacar el regidor d’Hisenda de Bunyol, Manuel Sierra, mostrant el seu agraïment a tots els presents pel consens i suport rebut a aquests comptes, “que espere que continue manifestant-se l’abstenció de l’oposició també en el plenari del pròxim dimarts”. Va agrair aquestes dues abstencions per considerar-les “gestos de bona voluntat”.
Manuel Sierra destaca d’aquests pressupostos la continuïtat en la quantia que totes les associacions de la localitat reben, “i que són sant i senya d’aquest Ajuntament i del municipi en general, per això creiem que és fonamental que puguen seguir amb la seua gran labor gràcies a la subvenció que el Consistori els concedeix, fins i tot les dues societats musicals reben quanties molt superiors a la de moltes regidories, però és que entenem que són part importantíssima del nostre poble i que gràcies a elles som música, cultura i art”.
Aquest pressupost recull també una reivindicació necessària i urgent com és la reforma de les actuals Normes Subsidiàries, que definirà a mitjà i llarg termini Bunyol des del punt de vista urbanístic i empresarial, i per extensió millorarà l’ocupabilitat i l’habitatge en la localitat. “Per això hem pressupostat el sol·licitar un préstec de 300.000€ per a cobrir aqueixa despesa de reforma i actualització”.
Es tracta d’un pressupost que també es preveu des del Consistori siga a l’alça a nivell recaptatori pel que no contempla en cap cas pujada d’impostos per a la ciutadania, “fet que també enteníem que era fonamental per a suportar aquesta pandèmia i les seues dificultats en moltes llars i empreses de la localitat”, finalitza l’edil del ram.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*