Desenes de famílies gaudeixen de la representació de “La Sireneta Rebel”

El grupo antes de su actuación en Cheste.
El grupo antes de su actuación en Cheste.

Post també disponible en: Castellano

El grupo antes de su actuación en Cheste.
El grup abans de la seva actuació a Xest.

Aquest passat diumenge 24 de març, va tenir lloc la representació de l’obra “La sireneta rebel”, a càrrec del grup DRAO, al teatre Liceu.

“Aquest musical ha arribat a Xest de la mà d’un grup d’actors i actrius joves que té el seu origen en l’IES José Rodrigo Botet de Manises, persones compromeses amb el teatre, que porten 19 anys fent musicals i que, a més, solen representar- per col·laborar amb associacions i ONG “, explicava la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente. “Es tracta d’un projecte en el qual es creen de propostes de teatre familiar amb un gran treball artístic darrere i amb excel·lents resultats”.

El grup DRAO ha realitzat musicals com Oliver Twist, Jesucrist Superstar, Cats, Annie, El Geperut de Notredame, Peter Pan, Grease, High School Musical, Els Miserables, Mamma Mia, Avui no em puc aixecar, Somiar Despert, Més Somriures que llàgrimes o la Bella i la Bèstia, entre d’altres. Amb “La Sireneta Rebel” plantegen una adaptació de la coneguda història, en la qual una jove sirena d’esperit inquiet vol sortir de la rutina del seu món i conèixer tot el que hi ha a l’exterior; però per poder ser a la superfície necessita transformar la seva cua en cames.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*