La regidoria de Comerç de Xest anima la població que s’ha de seguir sopant en els bars respectant la normativa sanitària

Post també disponible en: Castellano

La regidoria de Comerç llança una campanya de suport al sector hostaler de Xest invitant la població que s’ha de seguir eixint a sopar, però avançant l’hora a les 20 hores, respectant el toc de queda i els nous horaris comercials estipulats per les autoritats sanitàries. L’objectiu de la iniciativa és intentar reduir l’impacte econòmic que puguen ocasionar en els bars i restaurants les mesures de seguretat que el govern de la Generalitat ha pres per a evitar contagis en esta nova onada de la pandèmia causada per la COVID-19.
“Animem a la gent a què avant l’hora de sucar per a recolzar als establiments del nostre poble”, apunta la regidora de Comerç, Brenda Jiménez. “També insistim en la necessitat de respectar tots els normes que indiquen els autoritats sanitàries, per la qual cosa recordem que s’ha d’utilitzar la màscara sempre que no s’estiga consumint, que no és pot consumir en la barra i que els taules no han de tindre mes de sis comensals”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*