La Diputació de València invertirà més de 5,4 milions d’euros en 88 projectes a la comarca de Requena-Utiel

Post també disponible en: Castellano

Els municipis de la comarca Requena-Utiel poden executar i als projectes de millora d’infraestructures i serveis inclosos en el Pla d’Inversions 2020-21 de la Diputació de València, que deixarà a la comarca 5.439.088 euros. La corporació provincial ha donat llum verda a 88 projectes sol·licitats pels ajuntaments que, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les veïnes i veïns de la comarca Requena-Utiel, seran una realitat en els pròxims mesos.

Entre les sol·licituds dels municipis de la comarca destaquen els 12 projectes per a la creació o manteniment de zones verdes; les 11 obres de sanejament i xarxes d’aigua potable; les 9 actuacions per millorar l’accessibilitat en espais públics; i les 8 intervencions aprovades per a la construcció, ampliació, equipament o renovació d’espais esportius.

Els 9 municipis de la comarca Requena-Utiel també han apostat per les actuacions per asfaltar, condicionar i millorar camins i vials (7 projectes); la millora d’instal·lacions i equipaments municipals; l’adquisició, subministrament i renovació d’equipaments urbans i urbanització de carrers, i diferents obres d’eficiència energètica en enllumenat i instal·lacions municipals. En total, 45 actuacions que compleixen alguns dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) incentivats per la Diputació, la meitat dels projectes a executar, i que se sumen a altres obres en equipaments culturals i educatius i projectes relacionats amb la mobilitat i la conservació de patrimoni.

Projectes destacats

Entre les actuacions projectades pels ajuntaments de la comarca Requena-Utiel destaquen la renovació de voreres i asfaltat per millorar l’accessibilitat a Requena i set dels seus llogarets, amb un pressupost de 350.000 euros; l’habilitació d’una planta baixa per a local de serveis socials al carrer Olivereta d’Utiel (220.000 euros); la construcció de l’edifici musical a Sinarcas (160.000); la remodelació de la zona infantil i els jardins de la plaça de parc de Villargordo de l’Cabriel (150.000); i l’ampliació de l’aforament de el centre cultural de Camporrobles (100.000).

A aquests projectes se sumen, entre d’altres, la renovació de l’Parc de la vega de Fuenterrobles, amb una inversió de 160.000 euros; les millores de l’accessibilitat en diversos carrers d’Utiel i el camp de futbol del llogaret de Les Coves, a més d’un nou col·lector per a aigües residuals (280.000); la rehabilitació integral per a la posada en ús de la plaça de toros de Venda de l’Moro (175.000); i la construcció d’un rocòdrom en el poliesportiu de Requena (115.000). Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*