Desmantellen un cultiu Indoor de 360 plantes de marihuana en un xalet d’una urbanització a Turís i detenen dues persones

Con esta operación se han incautado 360 plantas de marihuana con un valor en el mercado de alrededor de 105.000 euros.
Con esta operación se han incautado 360 plantas de marihuana con un valor en el mercado de alrededor de 105.000 euros.

Post també disponible en: Castellano

Con esta operación se han incautado 360 plantas de marihuana con un valor en el mercado de alrededor de 105.000 euros.
Amb aquesta operació s’han confiscat 360 plantes de marihuana amb un valor al mercat d’uns 105.000 euros.

En el marc de l’operació REDISH, iniciada per la Guàrdia Civil de Xiva a principis de febrer de 2019, s’ha procedit contra dues persones per la seva implicació en els delictes de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents i defraudació del fluid elèctric.

Dins dels serveis establerts per evitar el cultiu i elaboració de substàncies estupefaents a la província de València, la Guàrdia Civil de Xiva venia investigant la possible existència d’una plantació clandestina de cultiu il·legal de marihuana en un xalet en una urbanització de Torís.

La fase d’explotació va culminar quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir al registre domiciliari ia la detenció de dos homes de 26 i 39 anys, de nacionalitat boliviana i xilena, per la seva implicació en els delictes contra la salut pública (tràfic de drogues) i defraudació de fluid elèctric.

“Només un dels detinguts es trobava de manera continuada al xalet ja que era l’encarregat de vigilar i tenir cura de la plantació. Mentre que l’altre accedia esporàdicament al xalet i era l’encarregat de donar instruccions i donar sortida al mercat il·lícit a la substància estupefaent “, segons han informat des de la Comandància de la Guàrdia Civil de València.

Amb aquestes actuacions s’han pogut intervenir prop de 360 ​​plantes de marihuana amb un pes aproximat de 25 quilograms. A més de les plantes intervingudes en aquesta operació, els agents van trobar múltiples efectes per al cultiu, creixement, floració i recol·lecció de la marihuana, entre d’altres efectes.

“En aquest dispositiu hi han participat més dels agents de l’Àrea d’investigació de la Guàrdia Civil de Xiva, agents de la Unitat del Cos de Policia Local de Turís S’ha constatat a més que els detinguts estaven defraudant el fluid elèctric ja que havien manipulat els sistemes elèctrics per no fer front a l’alt cost de les factures “.

Les diligències instruïdes han estat lliurades als jutjats de Primera Instància i Instrucció nº 3 de Requena.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*